Vyzvedla jsem si zbraně ve skladu. Nebyla jsem úplně nadšená. Přesněji, nebyla jsem úplně nadšená z nože. Vím, jak používat některé ostré předměty, ale tenhle prostě nebyl dobrý, byl příliš velký, nevyvážený a divně špičatý. Instruktor se mi vysmál.
Vešla jsem do kóje a nasadila si sluchátka. 20 metrů, statické cíle, pro začátek. Stejně to nebude slavné. Nabila M9, odjistila a zamířila.
Vohou, slečno, držíte to divně! Ne, nedržím. odporovala jsem. Začínal mě štvát a to se ještě ani pořádně nepředstavil. Zhluboka jsem se nadechla a dodala doplňující informace. Jestli se bojíte, že si zlomím zápěstí, tak to fakt oceňuju, ale jsem levačka a z téhle hračky nebudu střílet poprvý. Znovu jsem zamířila, zpevnila ruku a vystřelila. Neminula jsem. Tedy, rozhodně ne úplně. Myslím, že by to byla tak trojka. Natáhla jsem zbraň a a soustředila se víc. Vyprázdnila jsem zásobník. 2, 4, 3, 5, 3, 4, 6, 4, 7, 8. Teď jsem to nehodlala vzdát. Přebila jsem, natáhla, nadechla se a nechala oči otevřené. 8, 9, 8, 7, 8, 7. To snad není možné. Zkuste trochu uvolnit ruku. Ohlédla jsem se, netušila jsem, že tu pořád je. Sundala jsem sluchátka. Říkám, zkuste uvolnit ruku, držíte to, jako byste z toho měla strach. Fájn. zamumlala jsem a poslechla ho. 9, 9, 9, 10, 9, 8. Možná na tom něco bude. Podala jsem mu M9 a vzala P-90. Několikrát jsem cvičně vystřelila kolem sedmičky a uznala, že možná bude jistější, zkusit to pravou. Trefila jsem přesně. Neříkala jste, že jste levák? Učili mě praváci. zamumlala jsem zahanbeně. Mělo by mi to z levé jít líp. Mělo, ale nešlo. Ach jo. Ještě párkrát jsem prudce stiskla spoušť a v průměru to byla devítka.
otočila jsem se k němu. Už můžu? zeptala jsem se s nadějí v očích. Ještě tohle. podal mi nůž. Postavila jsem se, zaměřila se na střed těla, chvíli jsem zkoumala, jak to mám chytit a pak mi úchyt nože musel ukázat. Zkusila jsem ho bodnout po figuríně, netrefila jsem ale vůbec nic. Při dalším pokusu mi nůž vyklouzl z ruky mnohem dřív, než jsem to zamýšlela a skončil pět centimetrů od mého nártu. Kurva! vyjekla jsem vyděšeně. Budu předstírat, že jsem to neslyšel a zkusíte to znovu. nakázal přísně. Další pokus nebyl slavnější. Nůž skončil figuríně v paži, ale byla jsem si jistá, že zrovna tam, by to bylo každému ukradené. Vzal mi tu věc z ruky a vysvětlil, jak mám nůž směřovat. Snažila jsem se soustředit na místo, kam jsem chtěla nůž dostat. Opravdu jsem se snažila. Většinou skončil ve stehnech figuríny. Vzdávám to. Na tohle nemám. Ani to neumím pořádně chytit. oznámila jsem a máchla rukou s nožem. Skončil přesně tam, kam jsem se ho snažila celou dobu dostat. Dobře, zlepšujete se. Možná ale všichni budou šťastnější, když budete střílet. uznal. S ulehčením jsem se vypoklonkovala.
Cindy Danstrowe